Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rotterdam Photo 2020

6 februari - 9 februari

Rotterdam Photo

Het Rotterdam Photo festival is een evenement dat ieder jaar tijdens de Art Rotterdam week plaatsvindt. Op het Deliplein in Rotterdam kunnen dan van 6 tot en met 9 februari fotografieliefhebbers aan hun trekken komen. Daar tonen ruim 30 fotografen hun werk in tijdelijk neergezette zeecontainers. Onder andere is werk van de Duitse fotografe Annemarie Martin te zien, van wie de foto’s bij dit artikel zijn. Verder tonen ook fotografen als Otto Snoek, Daniel Marquez, Nicola Moscelli, Luuk Smits en Perrine Phelomeen hun werk. Het overkoepelend thema voor 2020 is Transitions.

Op zaterdagavond 8 februari organiseert Rotterdam Photo samen met het Nederlands Fotomuseum  de Rotterdam Photo Talks. Verschillende sprekers geven dan in het Nederlands Fotomuseum hun visie op de huidige stand van zaken binnen de fotografie. Dit alles onder leiding van Frits Giersberg, de curator van het Nederlands Fotomuseum. Tickets voor deze avond kosten €10,-.

Tijdens het festival zorgen foodtrucks voor warme drankjes en snacks. Verder zijn er optredens van Rotterdamse artiesten en DJ’s.

Rotterdam Photo

Annemarie Martin, Rim

 

 

Gegevens

Begin:
6 februari
Einde:
9 februari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
rotterdamphotofestival.com/

Locatie

Rotterdam Photo
Deliplein
Rotterdam, 3072 AN Nederland
+ Google Maps
Website:
rotterdamphotofestival.com/